Tyrkisk eggerøre

2 porsjoner
Hva med å starte dagen med en god lett eggerøre? Ved å bruke løk, paprika og tomater får du en fin smak på den. Det finnes mange varianter av denne retten, men ingrediensene jeg har nevnt her er med i alle oppskrifter av den tyrkiske eggerøren. Serverer du denne til frokost eller lunsj er det garantert en suksess.
½ gul løk i små biter
½ rød paprika i små terninger
2 tomater uten skall, skåret i terninger
4 egg
3 ss vann
1 ss finhakket krus persille
1 ss oliven olje
salt og pepper
Kok opp vann, legg tomatene i vannet, og når tomatene blir varme er det lett å ta av skinnet.
Varm pannen med litt olje, tilsett løk og paprika, stek til løken blir blank, men ikke så lenge at den har fått farge. Tilsett tomater, stek de til de er oppløst i pannen. ca. par minutter.
Bland sammen egg, vann, kruspersille, salt og pepper i en bolle til alt blir blandet, tøm det over i pannen med løk og paprika. Rør det forsiktig sammen og stek dem til de er passe slik du liker dem.
