Tacopizza

Hva med en taco pizza på en fredag? Mange elsker både pizza og taco. Når en slår sammen disse to rettene, blir det fantastisk rett med en deilig smak.
Har du taco på fredagen, kan du bruke restene på pizzaen dagen etter. Da blir det både fredags taco og pizza på lørdag.
Forvarm ovnen til 250 grader. Tilbered pizzadeigen.
Pizzadeig:
250 g siktet mel, tipo 00
1 1/2 ts pizzagjær
1 ss olivenolje
1,5 dl lunket vann, ca 25 g
1/2 ts salt
Bland alt sammen og elt i ca 10 minutter til deigen blir seig og elastisk. La den heve i 60 minutter på et melet bord, legg over et klede eller plastfolie. Jo lengre du venter dess bedre blir resultatet, kan godt lage deigen dagen i forveien, la den stå i kjøleskapet natten over. (kaldheving). Kjevle ut deigen i enten i en stor, eller to mindre stykker.
Pizzafyll:
1 glass Tacosaus
400 g Kyllingkjøttdeig
2 rødløk
½ boks hermetiske mais
2 store tomater
Tortillachips
1 pose kylling taco krydder
1 ss olivenolje
1 dl vann
Rens og del løken i skiver, stek den i en panne med litt olivenolje til den blir blank. Sett til side.
Stek kjøttdeigen i noen minutter i en panne med litt olivenolje. Bland i tacokrydder, bland det sammen med kjøttdeigen litt før du tilsetter vann. La det trekkes i par minutter.
Smør først tacosaus på pizzabunnen, deretter, løk, kjøttdeig, mais, tomater, og topp det hele med litt tortillachips.