Pasta bolognese med kylling

2 pors

400 g kyllingkjøttdeig

1 fed hvitløk

1/2 løk

1 gulrot

2 ss grønsaks FOUND

3 1/2 dl vann

1 boks hakkede tomater med Basilikum og Oregano

4 ss tomatpure

1 ts sukker

1 stang stangselleri

2 ts tørket basilikum

2 stk stjerneanis

olivenolje

300 g fersk pasta

  1. Brun løken i en gryte med så lite olje som mulig, til den er blank
  2. Tilsett raspet gulrot og finhakket stangselleri, finhakket hvitløk, grønnsaks buljong, vann, anis, tomatpure tørket basilikum og sukker.
  3. Stek kyllingkjøttdeig med salt og pepper og litt olje, tilsett den i gryten.
  4. La det putre i 45 min.
  5. På slutten av koketiden kok opp vann til pastaen og la den koke i 4 min.