Ovnsbakt kveite

2 pors.
350 g Kveite
200 g Søtpotet
7 stk. (ca 100 g) Asparges
200 g Squash
150 g Gulrøtter
100 g Brokkoli
Saften av en 1/2 sitron
Ca 2 ss. Olje
Salt
Sitronpepper
Forvarm ovnen til 180 grader
Smør en ildfast form med litt olje
Vask og rens grønnsakene. Del søtpotet, gulrot, squash og brokkoli i ca ½ cm tykke skiver
Legg først søtpoteten slik at den dekker formen, deretter gulrot, squash og på toppen brokkoli. Salt litt imellom hvert lag. Sett det i ovnen og la det steke i 20 min.
Skjær bort litt av rotenden på aspargesen
Vask og tørk kveita med kjøkkenpapir, og press over saften av en halv sitron
Legg asparges og kveiten på toppen av formen og legg over folie
Stekes i 20 minutter.
Serveres med Kesam og agurksalat
