Lines fiskesuppe

Fiskesuppe er en god mager rett, passer fint til dere som ikke kan spise fett.

de fleste fiskesupper er kremet, her velger jeg klar type på grunn av å redusere fettinnholdet maksimalt. Bruk den type fisk dere synes er best. unntatt fet fisk.


2 pors

400 g torskefilet eller annen kvit fisk

1 løk

150 g gulerøtter

100 g kålrot

50 g fennikel

2 dl vann

3 dl lett melk 1 % fett

3 ss Kesam 1 % fett

1 terning fiskebuljong

1 liten ss oliven olje

Salt og pepper

1. Del gulrøttene, kålrot i små biter og kok de i vann ca 10 min

2. Skjær løken og fennikel i små biter og brun de i litt olje til løken er blank

3. Tilsett vann og buljongterning i gryta med løk og fennikel og kok opp.

4. Sil av grønnsakene og ha de i gryten

5. Tilsett melk og kesam

6. Del fisken i 1 cm terninger, ha i gryta, la det trekke i ca 3 min.

Smak til med salt og pepper