Lines fiskesuppe

Fiskesuppe er en god mager rett, passer fint til dere som ikke kan spise fett.
de fleste fiskesupper er kremet, her velger jeg klar type på grunn av å redusere fettinnholdet maksimalt. Bruk den type fisk dere synes er best. unntatt fet fisk.
2 pors
400 g torskefilet eller annen kvit fisk
1 løk
150 g gulerøtter
100 g kålrot
50 g fennikel
2 dl vann
3 dl lett melk 1 % fett
3 ss Kesam 1 % fett
1 terning fiskebuljong
1 liten ss oliven olje
Salt og pepper
1. Del gulrøttene, kålrot i små biter og kok de i vann ca 10 min
2. Skjær løken og fennikel i små biter og brun de i litt olje til løken er blank
3. Tilsett vann og buljongterning i gryta med løk og fennikel og kok opp.
4. Sil av grønnsakene og ha de i gryten
5. Tilsett melk og kesam
6. Del fisken i 1 cm terninger, ha i gryta, la det trekke i ca 3 min.
Smak til med salt og pepper