Kyllingboller med pasta

2 pors

300 g kyllingkjøttdeig 

1 fedd hvitløk - presset

1 egg1 ts tørket basilikum 

1/4 dl griljermel

Bland alt godt sammen og la det svelle i ca 15 min

Form de til runde kjøttboller og la de trekke i hønsebuljong i ca 10-15 min

Tilbehør:

1/2 squash

1 box hermetiske tomater

1 stang stangselleri

1 stk. gulrot

250 g brokkoli/blomkål blanding (fryst)

3 dl hønsekraft (ferdig blandet)

olivenolje ( lite som mulig)

fersk basilikum 

salt og pepper.

Del squash i tynne skiver, rasp gulrot, del opp stangselleri i biter, del blomkål og brokkoli blandingen i mindre biter.

Ha alt i en gryte med litt olivenolje, brunes lett, tilsett hermetiske tomater, hønsekraft, la det putre i 15 min. tilsett fersk basilikum i slutten av koketiden.

Serveres med pasta. 

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at nettsiden vår fungerer som det skal, og for å tilby deg best mulig brukeropplevelse.

Avanserte innstillinger

Du kan tilpasse dine informasjonskapsler-preferanser her. Aktiver eller deaktiver følgende kategorier og lagre valget ditt.

De essensielle informasjonskapslene er avgjørende for sikker og riktig drift av nettsiden vår og registreringsprosessen.
Funksjonelle informasjonskapsler husker preferansene dine for nettsiden vår og aktiverer dens tilpasning.
Ytelsesinformasjonskapsler overvåker ytelsen til nettsiden vår.
Markedsføringsinformasjonskapsler lar oss måle og analysere ytelsen til nettsiden vår.