Kylling med nektartin

I denne retten har jeg hatt fokus på det søte. Det er så en ikke trenger noe dessert etter at en har spist kylling med nektarin. Fordi det er ikke bare nektarinen som er søtt, dadlene og søtpoteter gjør også sitt til og fremheve sødmen.
2 porsjoner
2 stk Kyllingfilet
2 stk. nektarin
1 stor søtpotete ca. 150 g.)
6 Dadler
½ lime (saften av)
Olje til steking
2 ss kyllingFOND
½ dl vann
Sett ovnen på 170 g
Rens søtpoteter og skjær dem i strimler. Ca. 1 cm tykke. Og legg dem i en ildfast form. Strø litt salt og pepper over, samt litt olivenolje, stek de i 15 minutter i ovnen før du setter inn kyllingen.
Brun kyllingen på høy varme ca 2 minutter på begge sider med litt olje i en panne, med salt, pepper og en halv lime.
Del hver nektarin i 8 båter, lag et snitt i dadlene og ta ut steinene
Bland sammen kylling FOND og ½ dl med vann, ha det i en ildfast form, legg så kylling, dadler og nektarin i formen.
Stekes i 30 minutter, sjekk at kyllingen ikke er rosa inni.
Tøm over litt sju som er fra formen ved servering
Smaker godt med litt tyttebær til.