Kylling med fløtegratinerte poteter

Enkel og smaksrik kyllingrett. Kjekt med noe enkelt i en travel hverdag. En får forskjellige smaker av de serveringsklare kyllingfiletene. Jeg har laget retten med soltørket tomat og basilikum. Den har 1,4 g fett pr. 100 g. 

I den ferdige preppa fløtegratinerte potetene er det  6 g fett pr 100 g. Her må dere selv finne ut om dere tåler det, på grunn av gallen. Jeg reagerte ikke på den, men vi er forskjellige, så prøv dere frem. 

Arbeidstid 15 min

2 Pors

2 pakker skivet kyllingfilet

1 pakke preppet fløtegratinerte poteter

ca 70 g fersk babyspinat

150 g cherrytomat 

olje til steking (så lite som mulig)

Varm de fløtegratinerte potetene som anvist på pakken. 

Varm kyllingfilet, spinat og del cherrytomater i to, og ha alt i en panne til det er varmt.