Kylling i form med cottage cheese

En form med mild og rund smak, som passer til de fleste og så til barn. Det er en enkel og rask rett og lage. Den kan forberedes dagen i forveien. Ved å legge alt i formen, unntatt kyllingen. Legg over plast slik at ikke grønnsakene tørker inn. Og vips så er det bare kylling og cottage cheese blandingen som trengs å lage samme dagen.

2 pers:

300 g kyllingfilet

50 g fullkornsmakaroni

2 fedd hvitløk

100 g blomkål

½ rødløk

100 g gulrot

2 egg

½ gul paprika

10 Små tomater

1 pakke hvite bønner

1 boks cottage cheese

3 ss flytende kylling Fond

litt olje

salt og pepper


  1. Sett ovn på 200 g

  2. Kok makaronien som vist på pakken til den nesten er ferdig. Hell av vannet

  3. Finhakk hvitløk, løk og brun dem lett i en panne med litt olje. (bruk så lite olje som mulig).

  4. rasp gulrot og del blomkål i buketter. Paprika i biter, del tomatene i to eller la de være hele.

  5. Skyll bønnene i kaldt vann og la de renne godt av i et dørslag og legg dem i formen.

  6. Del kyllingen i store biter og brun den litt i en panne med olje, salt og pepper.

  7. Legg grønnsakene i en ildfast form. Legg kyllingbitene oppi.

  8. Vend alt godt sammen som er i formen.

  9. Rør sammen egg, cottage cheese, salt pepper og kyllingfond og hell over i formen

  10. Stekes midt i ovnen i 30 minutter.


Server gjerne med en grønn salat.