Pytt i panne

Her tar man det man har i kjøleskapet, helt topp hvis en har rester fra middagen fra dagen i forveien.
Har man ingen rester men har lyst til og lage pytt i pannen så kommer det tips her som man kan bruke. Men husk å alltid starte med grønnsakene som tar lengst steketid.
På en stresset hverdag kan det være et tips å bruke ferdig kokte frosne grønnsaker.
5 stk. kyllingpølse
6 stk. jordskokk
1 middels stor gulrot
¼ Squash
½ løk
8 sukkererter
Litt Fersk timian
2 egg
Vask jordskokken godt, kan brukes med eller uten skal. Del den i biter. Rens og del gulrøttene og løk i tynne skiver. Del squash i biter, stek alt i en panne med litt olje, salt, pepper og litt fersk timian.
Del pølsen i biter og tilsett den når gulrøttene er møre, til slutt tilsettes sukkerertene.
Serveres med et speilegg på toppen