Kjøttkaker i airfryer

Hver gang jeg lager kjøttkaker tenker jeg på min mor, som laget så gode kjøttkaker. De var grove og fikk den deilige smaken av ingefær. Ingefær i kjøttkakene har jeg med videre, men ellers kan jeg variere hva som er i dem. Disse kakene er nesten det samme som min mor laget. Det eneste som er forskjellen, er at hun brukte hvetemel, jeg griljermel.
Kcal: 259
Protein: 31 g
Karbohydrater: 10 g
Fett: 13 g
(Utregnet pr, porsjon og kun av kjøttkakene, tilbehør kommer i tillegg)
3 porsjoner
Her steker jeg kjøttkakene i airfryer, de blir saftige og gode.
400 g karbonadedeig
1 egg
½ dl melk
½ dl griljemel
1 ss potetmel
1 ts ingefær
1 ts salt
Litt nykvernet pepper
Forvarm airfryer til 200 g
Bland alt sammen og la det stå og hvile i 5 minutter
Form til kjøttkaker og legg det i den varme airfryeren
Stekes i 12 min på 200 gr.
Serveres gjerne med fryst grønnsaksblanding, blomkål, gulrot, sukkererter.
pose Toro kjøttkake saus