Hamburger av kyllingkjøttdeig
Det er enkelt å lage en god hamburger. Du kan bruke både fisk, kjøtt, kylling eller lage den plantbasert. Her har jeg laget den av kylling og brukt gurkemeie. Gurkemeie er fint å bruke på grunn av at den har en betennelsesdempende virkning.
Til tilbehør har jeg rødløk, tomater, sylteagurk og salatblader. Samt at jeg har laget en Coleslaw som smaker fortreffelig til en hamburger.

ca 6- 7 stk.
400 g kyllingkjøttdeig
1 ts gurkemeie
1 dl finhakket friske urter, timian eller kruspersille
2 egg
½ ts salt
Nykvernet pepper
2 ss potetmel
1 dl hvetemel
Bland alt sammen i en bolle
Form dem til hamburger størrelser, stek de ca 5 min på hver side, disse må være godt gjennomstekte da de er laget av kyllingkjøtt.
Rens og del rødløk og skjær den i skiver og del opp tomaten i skiver.
Varm hamburgerbrødene på grillen eller litt i en panne.
Legg hamburgeren inne i brødet med tomater, løk og salat og eventuelt sylteagurk.
Tilbehør:
Rødløk
Tomat
Salatblader
Sylteagurk (kan sløyfes)
Hamburgerbrød
link til Coleslaw