Grillet kylling

Kom mai du skjønne milde og grillsesongen med den.
Grillet kylling er en lett rett som passer fint en sommerdag. Det som passer til, er grillet grønnsaker. Bruk de grønnsakene som en har i kjøleskapet, eller sesongens grønnsaker. Med noen av grønnsakene kommer sødmen godt frem, ved grilling.
2 porsjoner:
2 kyllingfilet
1 rød paprika
6 stk. asparges
1 squash
1 lime
BBQ saus
Pensle kyllingfiletene med BBQ saus dagen i forveien eller noen timer før den skal grilles, slik at den trekkes godt inn i kyllingen og setter smak.
Del paprikaen i 4 og skjær bort litt av stilken på aspargesen. Del squashen på langs i 4 eller 5 deler, alt ettersom hvor tykk squashen er.
Grill kyllingfiletene på begge sider i ca 3 minutter. Grill den videre på indirekte varme. Det vil si at du legger den litt til side på grillen der det ikke er direkte undervarme. Bruk steketermometer og når dem har en kjernetemperatur på 68 grader, er den ferdig. I mens du venter på at kyllingfileten skal bli ferdig, legg på først paprika, la den få et par minutter før du legger på squash og lime som er delt i to. Når de har fått ytterligere 3-4 minutter, legg så til slutt på aspargesen. Stek til alt er ferdig. Klem lime over ved servering.