Enkel kyllingmiddag

Noen dager er det greit og gjøre middagen enkel. Her kommer et tips som er både enkelt, raskt og tilberede og smaker godt. Retten er for 2 pors.

2 pakker kyllingfilet (kan få kjøpet i forskjellige smaker)

2 gulerøtter

10 stk. sukkererter

5 stk. frosset spinat

Fersk spinat

Et par never med grønnkål

2 ss soyaolje

olivenolje

Rens og del gulroten på langs med en mandolin eller en potetskreller. Fres de i en panne med olje. Ha i sukkererter, frossen spinat og la det frese i pannen i ca 4 min. Tilsett grønnkål, fersk spinat (ikke vær beskjeden, den krymper mye) og soyaolje. Til slutt tilsetter du kyllingen og freser alt i pannen til kyllingen er varm.

Smaker godt med fløtegratinerte poteter, som en kan kjøpe ferdig. Varmes i vannbad. Det er 6 g. fett pr. 100 gr. i disse. Prøv dere frem om dere tåler så mye fett. Det gikk fint for min del, men vi er forskjellige.