Burger med sellerirotstappe

Jeg har laget både karbonade og burgere som er lagt ut på denne siden, men det er så ufattelig mange forskjellige ingredienser vi kan ha i karbonaden. Her har jeg brukt revet gulrot, den gjør karbonaden enda mer saftig. Nå har jeg også tatt i bruk min airfryer, som gjør karbonaden skikkelig saftig og god. For dere som vil kan de også steke den i en panne.
Kcal: 376
Protein: 41 g
Karbohydrater: 14 g
Fett: 14 g
1 porsjon
140 g karbonadedeig
40 g ferdig raspet gulrot
1 egg
½ ts ingefær
1 liten neve hakket ruccula
3 ss griljermel
170 g sellerirot
1 ss Tine Petite Fraiche
Rens og del selleriroten i terninger
Bland sammen, karbonadedeig, egg, gulrot, ingefær, ruccula og griljermel
Varm opp airfryer i 200 gr i noen minutter. slik at den er varm, før du begynner og steker karbonaden. Enten kan du steke karbonaden i en stor eller du kan velge og dele det i to mindre karbonader.
stekes på 200 gr i 20 min
Når selleriroten er ferdig kokt, mos den med en stapper eller bruk en gaffel, tilsett litt salt og pepper, samt en klatt med Tine Petite Fraiche ( den er det kun 5 % fett i ). og det erstatter smør og fløte.